Hoofdmenu overslaan, ga door naar hoofdinformatie

Over het CC-panel

Het CC-panel is een initiatief van Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN). De CCUVN zet zich in voor mensen met de ziekte van Crohn en colits ulcerosa en aanverwante aandoeningen. De CCUVN geeft voorlichting, zet lotgenotencontact op en komt op voor de belangen van patiënten.

Het CC-panel is een vaste groep mensen die meedoet aan onderzoek. Met hulp van de panelleden kan de CCUVN snel onderzoeken wat een grote groep IBD patiënten vindt van de gezondheidszorg of wat jouw ervaringen zijn. Bijvoorbeeld over zorgverzekeringen, klantvriendelijkheid van ziekenhuizen of medicatiegebruik. Jouw mening en ervaring is belangrijk voor het verbeteren van de gezondheidszorg voor mensen met IBD. Je kan je hier aanmelden voor het panel.

Als lid van het panel krijg je gemiddeld 6 keer per jaar een uitnodiging voor een vragenlijst. Dit gebeurt altijd per e-mail. In de e-mail vind je een uitleg over het onderwerp en een link naar een vragenlijst.

Soms gaan de vragenlijsten over onderwerpen waar veel Nederlanders mee te maken hebben. Zoals apothekerszorg en ziekenhuiszorg. Andere keren zal een vragenlijst gaan over een onderwerp zoals gebruik van medicatie, bijwerkingen of co-morbiditeit.
Heb je geen tijd of spreekt het onderwerp je niet aan? Dan doe je gewoon een keer niet mee.

Door in te loggen, kan je zelf je basisgegevens bijhouden. Je kan aangeven met welke onderwerpen je mee wilt doen. En je kan je (tijdelijk) afmelden. Tevens heb je inzicht in de vragenlijsten waar je aan mee hebt gedaan.

 

Aanmelden voor panel

Contact