Hoofdmenu overslaan, ga door naar hoofdinformatie

Over het Coronapanel

Het Coronapanel is een vaste groep mensen die vragenlijsten invult en/of mee wil werken aan interviews. Op deze manier willen we onderzoeken wat mensen met (langdurige) coronaklachten of hun naasten vinden van ontwikkelingen op het gebied van coronazorg, onderzoek en beleid. Deze informatie gebruiken we bijvoorbeeld om de coronazorg en onderzoek te verbeteren en om op te komen voor de belangen van mensen met (langdurige) coronaklachten.

Als lid van het panel krijg je regelmatig een uitnodiging met een verzoek. Dit gebeurt altijd per e-mail.
Soms gaat het over onderwerpen waar veel mensen met (langdurige) coronaklachten in Nederland mee te maken hebben, zoals de vergoeding van paramedische herstelzorg. Andere keren gaat het over een meer specifiek onderwerp, zoals herstel van corona na een (IC-) opname of feedback op een nieuwe app. En heb je geen tijd of spreekt het onderwerp je niet aan? Dan doe je gewoon een keer niet mee.

Na aanmelding kan je altijd inloggen en zelf jouw basisgegevens bijhouden en je eventueel (tijdelijk) afmelden. Tevens heb je dan inzicht in de vragenlijsten waar je aan mee hebt gedaan.

Wil je hieraan bijdragen? Meld je dan hier aan voor het panel. Jouw mening en ervaring is belangrijk en waardevol. 

Aanmelden voor het Coronapanel

Contact