Over het DVN Panel

Het DVN Panel is een initiatief van Diabetesvereniging Nederland. DVN is dé vereniging van en voor alle mensen met diabetes en hun naasten.

Het DVN Panel is een vaste groep mensen die meedoet aan verschillende onderzoeken. Met hulp van de panelleden kan DVN snel onderzoeken wat een grote groep mensen met diabetes vindt van de diabeteszorg. Bijvoorbeeld over zorgverzekeringen, klantvriendelijkheid van ziekenhuizen, diabetestechnologie of de zorg van uw huisarts. Jouw mening en ervaring is belangrijk voor het verbeteren van de diabeteszorg in Nederland. Je kunt je hier aanmelden voor het panel.  

Als lid van het panel krijg je gemiddeld 8 keer per jaar een uitnodiging voor een vragenlijst. Dit gebeurt altijd per e-mail. In de e-mail vind je een uitleg over het onderwerp en een link naar een vragenlijst.

Soms gaan de vragenlijsten over onderwerpen waar veel mensen in Nederland mee te maken hebben. Zoals huisartsenzorg, diabetestechnologie en ziekenhuiszorg. Andere keren zal een vragenlijst gaan over een onderwerp zoals werk en diabetes, thuiszorg of specifieke situaties.

Heb je geen tijd of spreekt het onderwerp je niet aan? Dan doe je gewoon een keer niet mee.

Door in te loggen, kun je zelf je basisgegevens bijhouden. En je kunt je (tijdelijk) afmelden. Tevens heb je inzicht in de vragenlijsten waar je aan mee hebt gedaan. 

 

Aanmelden voor het DVN Panel

Contact