Hoofdmenu overslaan, ga door naar hoofdinformatie

Meld je aan voor het Cliëntenpanel Geboortezorg

Ben jij zwanger, in de afgelopen vijf jaar zwanger geweest of heb je een zwangerschapswens? Dan zijn jouw mening en ervaring heel erg belangrijk voor het verbeteren van de geboortezorg. Met jouw inbreng kunnen we snel onderzoeken wat vrouwen vinden van de zorg die zij zelf en hun (ongeboren) kind hebben ontvangen tijdens de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en de periode erna. Het is belangrijk om jouw behoeften en wensen te horen, want dan kunnen we ons ervoor inzetten dat de zorg daarop aansluit en de belangen van vrouwen actief behartigen. Zo geven we vrouwen een stem; in de spreekkamer, in de politiek, bij de zorgverzekeraar en in het nieuws.

Word lid van het Cliëntenpanel Geboortezorg en help ons om de belangen van zwangere vrouwen te behartigen!

Ook personen die zich met een andere gender of geen gender identificeren kunnen meedoen aan het Cliëntenpanel Geboortezorg. Tevens kunnen partners meedoen aan het Cliëntenpanel Geboortezorg.

Je ontvangt jaarlijks gemiddeld 5 tot 10 vragenlijsten. En oproepen om mee te werken aan interviews, groepsgesprekken, bijeenkomsten en extra vragenlijsten over specifieke onderwerpen. Met jouw mening maken we samen de geboortezorg beter. Indien je als partner meedoet, dan zijn het wat minder vragenlijsten en oproepen.

Vul onderstaand formulier in. Nadat je op Aanmelden hebt geklikt, ontvang je een e-mail met een link om je aanmelding te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

Accountgegevens

Je ontvangt een bevestigingsmail om je aanmelding definitief te maken.

Contact