Hoofdmenu overslaan, ga door naar hoofdinformatie

Welkom bij het Hart&Vaatpanel

Wilt u delen hoe het is om te leven met een hart- of vaataandoening? Vindt u het belangrijk om uw stem te laten horen? Doe dan mee met het Hart&Vaatpanel! Als we weten wat uw ervaringen zijn, wat u belangrijk vindt en wat verbeterd kan worden, kunnen we uw belangen nog beter behartigen. En zo bijdragen aan een betere kwaliteit van zorg en leven.

Hoe werkt het?
Als u lid wordt van het panel, ontvangt u regelmatig een digitale vragenlijst. Hiermee vragen wij uw mening over onderwerpen die met hart- en vaataandoeningen te maken hebben. Het invullen gaat snel en gemakkelijk. En wilt u een keer overslaan? Dan is dat geen enkel probleem. Niet alleen hart- en vaatpatiënten kunnen meedoen aan het Hart&Vaatpanel. Ook de stem van naasten vinden we belangrijk.

Bent u nog geen lid van het Hart&Vaatpanel? Dan kunt u zich hier aanmelden. Bent u lid, dan kunt u op deze pagina inloggen.
Wilt u eerst meer weten? Lees dan deze informatie of de veelgestelde vragen.

Uw mening telt!
Het Hart&Vaatpanel is een initiatief van De Hart&Vaatgroep, de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaatziekte en hun naasten. Met de Hartstichting werken wij nauw samen aan het behartigen van hun belangen. Wij kunnen ons werk niet goed doen zonder de inbreng van (naasten van) ervaringsdeskundigen. 
 
   
 
 
 
 
 
 

Contact