Hoofdmenu overslaan, ga door naar hoofdinformatie

Welkom bij het Harteraad panel

Wil je delen hoe het is om te leven met een (verhoogd risico op een) hart- of vaataandoening? Een bijdrage leveren aan het verbeteren van behandeling of beleid? Of als naaste van iemand met een hart- of vaataandoening je ervaringen delen? Laat dan je stem horen via het Harteraad panel.
 
Leven met een aandoening brengt soms de nodige hindernissen met zich mee. Steeds meer zorgprofessionals, onderzoekers en beleidsmakers willen graag weten hoe mensen met hart- en vaataandoeningen hun leven leiden, wat patiënten en hun naasten belangrijk vinden en wat verbeterd kan worden. Daar hebben ze jouw ervaringen voor nodig.
 
Hoe werkt het?
Leden van het panel ontvangen ongeveer 1 keer per maand een digitale vragenlijst over onderwerpen die met gezondheid en hart- en vaataandoeningen te maken hebben. Dat kan over behandeling gaan, over leefstijl of over je mening over de zorg.

Invullen van de vragen gaat snel en gemakkelijk. Een keer overslaan? Dan is dat geen enkel probleem.

Niet alleen hart- en vaatpatiënten kunnen meedoen aan het Harteraad panel. De mening van naasten is ook belangrijk, net als de mening van mensen die een verhoogd risico op hart- en vaataandoeningen hebben.

Nog geen lid van het Harteraad panel? Meld je dan aan.
Al lid? Log dan in op deze pagina.

Eerst meer weten? Lees dan deze informatie of de antwoorden op veelgestelde vragen

Je mening telt!
Het Harteraad panel is een initiatief van Harteraad. Harteraad is er voor iedereen met hart- en vaataandoeningen en voor hun naasten. Harteraad heeft jouw inbreng nodig om de stem van mensen met een hart- en vaataandoening te laten horen.
 
 
 
 
 
 

Contact