Hoofdmenu overslaan, ga door naar hoofdinformatie

Het Harteraad panel

Waarom een panel?
De mening van patiënten en hun naasten is belangrijk voor ons, als patiëntenorganisatie, maar ook voor zorgverleners, onderzoekers en beleidsmakers. We willen weten wat jouw ervaringen zijn, wat je belangrijk vindt, maar ook wat er beter kan.

De antwoorden die we krijgen via vragenlijsten zijn heel waardevol; we gebruiken ze in projecten, wetenschappelijk onderzoek, of in gesprekken met bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzekeraars en onderzoekers.

Door mee te doen aan het panel kun je mee praten over beleid en (toekomstige) behandeling en kunnen wij de belangen van patiënten of naasten beter behartigen. De stem van de ervaringsdeskundigen kan het verschil maken.

Hoe werkt het panel?
Als je je aanmeldt voor het panel krijg je ongeveer 1 keer per maand een e-mail met een uitnodiging voor een digitale vragenlijst. Soms gaat dit over een onderwerp dat op jouw persoonlijke situatie van toepassing is, soms ook niet. Je mag altijd besluiten om de vragenlijst niet in te vullen. Als het een tijd niet uitkomt, kun je je account op non-actief zetten en weer activeren als het wel uitkomt.

Meer informatie over hoe het werkt, vind je bij de veelgestelde vragen.


Aanmelden voor panel

Contact