Hoofdmenu overslaan, ga door naar hoofdinformatie

Over het K&Z panel

Het K&Z panel is een initiatief van Stichting Kind en Ziekenhuis. Stichting Kind en Ziekenhuis behartigt al sinds 1977 de belangen van kinderen in het ziekenhuis en hun ouders door het stimuleren van kindgerichte zorg. Dit is zorg waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften van kinderen, zoals het serieus nemen van angst en stress en het zoveel mogelijk voorkomen van pijn.

Of het nu gaat om pasgeborenen, peuters, schoolkinderen of tieners; of ze nu een gebroken arm of een chronische aandoening hebben. Kind en Ziekenhuis behartigt de belangen van al deze kinderen en hun (aanstaande) ouders en geeft informatie en advies.
Lees meer over onze activiteiten >>

Het K&Z panel is een vaste groep mensen die meedoet aan onderzoek. Met hulp van de panelleden kan Stichting Kind en Ziekenhuis snel onderzoeken wat een grote groep ervaringsdeskundigen op het gebied van kinderen in het ziekenhuis vindt van de gezondheidszorg of wat uw ervaringen zijn. Bijvoorbeeld over klantvriendelijkheid van ziekenhuizen, kindgerichte van ziekenhuis, bejegening en respect in ziekenhuizen en dergelijke. Uw mening en ervaring is belangrijk voor het verbeteren van de kwalitatief hoogwaardige kindgerichte zorg in ziekenhuizen. U kunt zich hier aanmelden voor het panel.

Als lid van het panel krijgt u gemiddeld 3 tot 6 keer per jaar een uitnodiging voor een vragenlijst. Dit gebeurt altijd per e-mail. In de e-mail vindt u een uitleg over het onderwerp en een link naar een vragenlijst.

Heeft u geen tijd of spreekt het onderwerp u niet aan? Dan doet u gewoon een keer niet mee.

Door in te loggen, kunt u zelf uw basisgegevens bijhouden. U kunt aangeven met welke onderwerpen u mee wilt doen. En u kunt zich (tijdelijk) afmelden. Tevens heeft u inzicht in de vragenlijsten waar u aan mee heeft gedaan.


Aanmelden voor panel

Contact