Hoofdmenu overslaan, ga door naar hoofdinformatie

Over het ggz-panel

Het ggz-panel is een initiatief van MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid, de koepel van, voor en door 20 cliënten- en familieorganisaties in de ggz. Gezamenlijk streven we ernaar de positie van kwetsbare mensen structureel te verbeteren. MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid is gesprekspartner van en aanspreekpunt voor politici, beleidsmakers, beleidsuitvoerders, zorgverzekeraars en brancheorganisaties.
Dankzij panelleden kan MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid snel onderzoeken wat er leeft onder een grote groep (ex)ggz-cliënten, familie en/of naasten. Bijvoorbeeld over de kwaliteit van de zorg binnen of buiten ggz-instellingen, of over inkomen, werk en/of woonsituatie.

Jouw mening en ervaring is belangrijk voor het verbeteren van de ggz en voor het verstevigen van de positie van ggz-cliënten en familie in de samenleving. Als je wilt meedoen, vragen we enkele persoonlijke gegevens. Die zijn belangrijk om zicht te houden op de samenstelling van het panel en om vragenlijsten voor specifieke groepen, bijvoorbeeld jongeren, uit te kunnen zetten. Je privacy is gewaarborgd: MIND maakt geen informatie openbaar die herleidbaar is tot personen en heeft hiervoor een reglement.
Je kunt je hier aanmelden voor het panel

Als lid van het panel krijg je maximaal twee keer per maand een uitnodiging voor een vragenlijst. Dit gebeurt altijd per e-mail. In de e-mail vind je een uitleg over het onderwerp en een link naar een vragenlijst. Soms gaan de vragenlijsten over onderwerpen waar veel Nederlanders mee te maken hebben, zoals huisartsenzorg of zorgverzekeringen. Heb je geen tijd of spreekt het onderwerp je niet aan? Dan doe je gewoon een keer niet mee.
Door in te loggen kun je zelf je basisgegevens bijhouden. Je hebt ook inzicht in de vragenlijsten waar je aan mee hebt gedaan. Je kunt je op elk gewenst moment afmelden als je niet meer benaderd wilt worden.

 

Aanmelden voor panel

Contact