Hoofdmenu overslaan, ga door naar hoofdinformatie

Over NierpatiëntenPerspectief online

NierpatiëntenPerspectief online is een initiatief van de Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN).

NierpatiëntenPerspectief online is een groep mensen die vragen over actuele onderwerpen beantwoordt. Zo weet de NVN snel wat een grote groep nierpatiënten, hun naasten en/of donoren vindt van de gezondheidszorg of andere voorzieningen. Bijvoorbeeld op het gebied van zorgverzekeringen, medicijnen, begeleiding naar werk, donatie, etc. Daarnaast werkt NP online gericht mee aan wetenschappelijke onderzoeken die de kwaliteit van zorg en leven van nierpatiënten kunnen verbeteren.


Uw mening en ervaring geven ons belangrijke input om actie te kunnen ondernemen. Als lid van het panel krijgt u ongeveer 10 keer per jaar een uitnodiging voor een vragenlijst. Dit gebeurt altijd per e-mail. In de e-mail vindt u een uitleg over het onderwerp en een link naar een vragenlijst. Heeft u geen tijd of heeft u geen ervaring met het onderwerp? Dan kunt u ook een keer niet meedoen. Daarnaast kunt u zich opgeven voor (groeps-)interviews.

Meld u hier aan voor NierpatiëntenPerspectief online


Iedereen die (naaste van) een nierpatiënt of donor is, kan meedoen. U hoeft daarvoor geen lid te zijn van de NVN. Door in te loggen kunt u zelf uw basisgegevens bijhouden. Dit is níet gekoppeld aan het NVN-ledenbestand.

 

Aanmelden voor panel

Contact