Hoofdmenu overslaan, ga door naar hoofdinformatie

Over het Ouderenpanel

Het Ouderenpanel is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Het Nationaal Ouderenfonds helpt ouderen. Het Ouderenpanel is een vaste groep mensen die meedoet aan discussies over thema’s over leven op latere leeftijd. Met hulp van de panelleden kan het Ouderenpanel snel onderzoeken wat een grote groep ouderen vindt van verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld over zorgverzekeringen, klantvriendelijkheid van ziekenhuizen, veiligheid in uw buurt of regionaal vervoer. Uw mening en ervaring telt! U kunt zich hier aanmelden voor het panel.

Als lid van het Ouderenpanel krijgt u ongeveer 1 keer per maand een uitnodiging voor een vragenlijst. Dit gebeurt altijd per e-mail. In de e-mail vindt u een uitleg over het onderwerp en een link naar een vragenlijst.

Soms gaan de vragenlijsten over onderwerpen die veel mensen in Nederland aangaan. Andere keren zal een vragenlijst gaan over een specifieker onderwerp. Heeft u geen tijd of spreekt het onderwerp u niet aan? Dan kunt u er ook voor kiezen een keer niet mee te doen aan het Ouderenpanel.

Door
in te loggen, kunt u zelf uw basisgegevens bijhouden. U kunt aangeven over welke onderwerpen u vragenlijsten wilt ontvangen. U heeft inzicht in de vragenlijsten waar u aan mee heeft gedaan en u kunt zich (tijdelijk) afmelden.

Uw gegevens worden geregistreerd bij het Nationaal Ouderenfonds. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en geven deze niet door aan derden. U kunt altijd aangeven dat u geen post of mail meer van ons wilt ontvangen of ons vragen welke gegevens van u geregistreerd staan en deze wijzigen. Wilt u contact hierover? Bel ons dan op 0800 1325 (gratis) of mail naar info@ouderenfonds.nl. Lees onze privacyverklaring hier.

Aanmelden voor panel

Contact