Hoofdmenu overslaan, ga door naar hoofdinformatie

Over het ZorgbelangPanel

Het ZorgbelangPanel is een initiatief van Zorgbelang Inclusief. Wij streven naar een leefbare, zorgzame samenleving voor iedereen!

Het ZorgbelangPanel is een vaste groep mensen die meedoet aan enquêtes. Hierdoor kan Zorgbelang snel onderzoeken wat een grote groep zorggebruikers en burgers vindt van onderwerpen over gezondheidszorg en welzijn. Bijvoorbeeld over zorgverzekeringen, klantvriendelijkheid van ziekenhuizen, of de leefbaarheid in uw stad of dorp. Uw mening en ervaring is belangrijk voor het verbeteren van de gezondheidszorg en welzijn in Nederland. U kunt zich hier aanmelden voor het panel.

Als lid van het panel krijgt u enkele keren per jaar een uitnodiging voor een vragenlijst. Dit gebeurt altijd per e-mail. In de e-mail vindt u uitleg over het onderwerp en een link naar de vragenlijst.

De onderwerpen waar de vragenlijsten over gaan verschillen. Soms gaan de vragenlijsten over onderwerpen waar veel mensen in Nederland mee te maken hebben. Zoals huisartsenzorg en ziekenhuiszorg. Andere keren zal een vragenlijst specifieker zijn. U bepaalt zelf per enquête of u eraan meedoet. Meedoen is anoniem en veilig (volgens de AVG, de Algemene verordening gegevensbescherming).

Heeft u geen tijd of spreekt het onderwerp u niet aan? Dan doet u gewoon een keer niet mee.

Door in te loggen, kunt u zelf uw basisgegevens bijhouden. U kunt aangeven met welke onderwerpen u mee wilt doen. En u kunt zich (tijdelijk) afmelden. Tevens heeft u inzicht in de vragenlijsten waar u aan mee heeft gedaan.

 

Aanmelden voor panel

Contact